zaterdag 25 augustus 2012

Rug

Het was even stil op mijn log.
Ik was de laatste tijd behoorlijk moe en last van kleine pijntjes en dus besloten of even rust te houden. Had vorige week 2 ochtenddiensten en 3 nachten waarbij het slaaptekort dan hevig toeneemt, dus dat was de ideale week of even het sporten op een lager pitje te zetten.
Ik krijg de laatste tijd ook weer steeds meer last van krampaanvallen in mijn linker bovenbeen, wat me toch een beetje zorgen baart. Eergisteren weer een trainingsritje gedaan van 45km, niet geforceerd, gewoon lekker doorgetrapt (32,6km/h gem.) en ik voelde onderweg mijn onderrug links en het nare gevoel trok over mijn linkerheup, schuin over mijn bovenbeen naar mijn onderbeen toe.
Laat dat nu precies de pijnbaan geweest zijn toen ik in April tegen een hernia aan zat.
Aangezien ik 8 September nog een afspraak heb staan om in Limburg te gaan fietsen met een leuke groep en de week erop een wedstrijd wil gaan rijden, besloten om maar eens langs de huisarts te gaan en een MRI scan aan te vragen om te zien wat er nu precies aan de hand is.
Dinsdag dus naar de huisarts, ben benieuwd wat daaruit komt.
Gisteren schoot mijn been weer zomaar uit het niets in de kramp en kreeg ik een soort van botpijn in mijn linkeronderbeen.
Komende dagen fiets ik rustig naar mijn werk en doe ik even geen gekke dingen.
Even afwachten dus, hopelijk moet ik mijn plannen niet bijstellen!!!

2 opmerkingen:

 1. Hoi Angelo,

  Je raakt er niet van af zo te lezen van die miserie, klote man !!
  Gewoon een beetje gaan hardlopen dan heb je nergens last van kijk maar naar mij :-) En dan niet gelijk 15 a 16 per uur willen lopen maar gewoon lekker rustig aan. Voel me zelf beter dan ooit en je krijgt er een lekker strak lijfje van :-)

  Sterkte in ieder geval !!

  Groeten,

  Angelo.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Niets vervelenders dan niet kunnen sporten vanwege lichamelijke klachten. Ik hoop dat je snel toch weer op pad kunt! Succes.

  BeantwoordenVerwijderen