maandag 16 april 2012

Update

Het gaat langzaam beter met mijn rug/been.
Vorige week nog naar de osteopaat geweest en een uitgebreid onderzoek wees uit dat ik heel dicht tegen een hernia heb gezeten. In de eerste instantie kon ik de tenen van mijn linkervoet helemaal niet naar boven bewegen en kreeg in steeds kramp in mijn bovenbeen, dat gaat inmiddels iets beter.Volledig herstel, dwz kracht en coordinatie als vanouds, zal ongeveer 6 weken in beslag gaan nemen. Dit doorkruist natuurlijk enorm mijn plannen met de 3 daagse in de Vogezen (8/10mei) en de Marmotte op programma. We zullen wel zien en er maar het beste van hopen.

Mijn fiets is er in ieder geval klaar voor, de versnellingen zijn opnieuw afgesteld en nieuwe bandjes zijn onderweg. Afgelopen weekend werd ik enorm verrast door mijn vrouwtje, ze had iets voor me besteld en dat iets was een Garmin Edge 705!!!
Echt heel gaaf, ik houd wel van zulke gadgets en kan me daar enorm mee bezig houden.
tevens een nieuwe helm besteld , de Catlike Whisper Plus en een nieuwe bril van BBB gekocht , de Select.
Je ziet het, ik heb enorm zin om weer te gaan trainen en te genieten van het fietsen.
De nieuwe tenue's van Joe&Mie komen ook deze maand nog binnen, dus dat maakt de metamorfose compleet.

Afgelopen weekend naar de AGR gekeken, wat een aanfluiting!
Dat is koersen met geknepen billen pur sang, gelukkig waren er nog jonge gasten die er gewoon invlogen en uiteindelijk zelfs stand hielden tot 10km voor de streep. Hopelijk worden in de Waalse Pijl en Luik- Bastenaken -Luik weer de stenen uit de straat gereden en wie weet rijdt Thomas Dekker zich nog meer in de kijker, want die was er toch maar mooi nog bij aan de voet van de Cauberg, wat van verschillende kopmannen niet gezegd kan worden.

Ik focus me nu op komend weekend, ik hoop dan voorzichtig een rondje te kunnen gaan rijden van zo'n 4okm. Ik doe nu 's morgens en 's avond trouw mijn oefeningen die moeten helpen bij mijn herstel.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten