dinsdag 10 april 2012

Lappenmand

Ik zit maar weer eens in de lappenmand, was net zo lekker bezig, maar vorige week last van mijn rug gekregen en dat is alleen maar erger geworden.
Woensdag en Donderdagnacht totaal niet geslapen van de pijn, mijn linker bovenbeen stond 2 dagen en nachten volledig in de kramp en er was geen houding te vinden die de pijn wilde verlichten.
Dankzij pijnstillers en ontstekingremmers is de ergste pijn nu weg, echter heb ik geen kracht in mijn linkerbeen en zak er dan ook door als ik erop wil staan.
Zeer waarschijnlijk zit er dus nog iets van zijn plek, hopelijk kan dat snel recht gezet worden, morgen naar de osteopaat.

De pijn werd zondag gelukkig wel even verlicht door het verhoogde adrealine gehalte agv de fantastische overwinning van Tommeke in Parijs-Roubaix. Zo kunnen alleen de allergrootsten winnen en hij is dan ook al een levende legende geworden.


Nog prachtige slow motion beelden gevonden van Parijs-Roubaix 2011 waar je goed kunt zien wat de fiets en zijn berijder moeten verduren:


Donderdag zouden we met het Vogezen groepje gaan trainen in Limburg.
Ziet er niet best voor me uit en dus zeer waarschijnlijk niet mogelijk om mee te gaan, wel balen!
Mischien kan een klein wonder me nog helpen en anders ga ik later zelf nog eens die kant op.
Het wil niet echt lukken dit seizoen, iedere keer als ik lekker aan het opbouwen ben , stribbelt mijn lijf weer tegen, maar er zijn ergere dingen in het leven en het vervelendste vind ik nog dat ik me ziek moest melden.
Hopelijk einde deze week de training weer oppakken, conditioneel zal het heus wel meevallen en dus rustig weer de boel oppakken waar ik gebleven ben.

2 opmerkingen:

 1. Hey Angelo,

  Oeps beterschap !! erg vervelend als je aan de sukkel geraakt zeker als je net zo lekker bezig bent. Kopje niet laten hangen komt zeker weer goed.

  Groeten,

  Angelo.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Angelo,alvast beterschap.Na de Osteopaat zal het wel goed komen.Nu je de nieuwe afstelling zal normaal geen klachten mogen hebben he.Groeten Fred

  BeantwoordenVerwijderen