vrijdag 9 maart 2012

Johnny (nee, niet Hoogerland)

Vandaag met een beetje een brak gevoel opgestaan, onrustig geslapen (een beetje onrustige benen na de training van gisteren).
Om 8:30h melde Johnny zich voor onze eerste gezamelijke training.
Hij voelde zich niet zo optimaal met zijn verkoudheid, ik wou dat ik me zo voelde zonder verkoudheid.(bleek later)
Vertrokken richting Breskens, Cadzand, Sluis, Aardenburg, Boekhoute, Philippine, Hoek en over de sluizen naar huis. Onderweg lekker bijgebabbeld, maar na 80km leek het wel of iemand mijn benen aan het oppompen was, ze liepen behoorlijk vol met melkzuur en Johnny maar zeggen dat we lekker op het gemakje aan het rijden waren, maar van binnen was ik aan het sterven. Mischien toch een beetje teveel in dit stadium om 2 dagen na elkaar zo te trainen, maar met de kreet "what doesn't kill you, makes you stronger" ga ik ervan uit dat ik er de vruchten van zal plukken.
Uiteindelijk hebben we 96km weggetrapt tegen 29,5km/h gemiddeld, dus toch weer mooi 3h14min in het zadel gezeten.

Vanavond gaan we naar Najib Amhali in Gent, samen met mijn broer, ik hoop maar dat ik niet in slaap zal vallen.Straks nog even naar Parijs-Nice kijken, ik geniet nu nog na van de overwinning gisteren van Westra.

2 opmerkingen:

  1. Hoi Angelo,dat is pittige zo'n twee dagen achter elkaar rijden.Ik ga als alles meezit zondag voor het eerst op de fiets rijden samen met de TC Sas van Gent.Eens kijken wat dat gaat geven zo een rit van 70 km en nog heen en terug 24 km dus in totaal + - 94 km.Het zal afzien worden maar dan weet ik gelijk waar ik sta.

    M.Vr.Gr. Fred Wauters

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Fred, het zal de flow wel zijn van Vacansoleil waar ik ook in zit, gaaf hoe die gasten zich manifisteren. Succes met je eerste rit en vergeet vooral niet te genieten!!!
    Groetjes en prettig weekend, Angelo

    BeantwoordenVerwijderen