vrijdag 24 februari 2012

Voodoo?

Gisteren weer gefungeerd als een menselijk speldenkussen of liever gezegd als een voddoo pop:Ik weet niet of er iemand anders pijn heeft ervaren op het moment dat ik met de naalden werd bewerkt, heb eigenlijk met niemand problemen, maar je weet maar nooit.
Mochten er klachten zijn, hoor ik ze graag.

Na mijn werk direct doorgereden naar R'daal om daar mijn tweede behandeling "cold-needling" te ondergaan. Aan de fysio gevraagd of hij nog eens goed wilde kijken of de klachten toch niet uit mijn nek voortkomen, aangezien de pijn vooral optreedt als ik mijn hoofd achterover houd. Volgens hem (zelfde conclusie als mijn osteopaat) is dat niet het geval. Deze keer vooral triggerpoints in mijn nek, overgang schouder-bovenarm en triceps aangepakt. Bij het aanraken van een in mijn triceps haalde ik per ongeluk (als in een reflex) uit naar hem, waarvoor ik direct mijn excuses aanbood. Hij was er niet van geschrokken, want dat kwam vaker voor. Hij had me echt goed te pakken genomen, want de gehele avond had ik last van mijn linkervlerk. Hoe gevoeliger de behandeling, des te beter het resultaat, had hij me verzekerd, dus de komende dagen afwachten wat het doet.

Vanmiddag nog even 1,5 uur op de Tacx gezeten in de garage.
De hele training met een hartslag van ongeveer 145 a 150 bpm gereden tegen 100 a 105 rpm. het zweet gutste wederom van mijn lijf, halverwege de training de garagedeur een beetje open gezet voor een beetje geforceerde koeling, daarna ging het ook lekkerder draaien. Ik hoop volgende week weer eens een buitenrit te kunnen doen en binnenkort eens in de Ardennen te gaan trainen voor een paar rondjes Kluisberg -Knokteberg - Kruisberg en Hotond. 1 rondje is goed voor 354 hoogtemeters en 7 klimkilometer.

Vanavond de nacht in (de eerste van 3) en morgenmiddag aan de buis gekluisterd voor de eerste klassieker "Omloop het Nieuwsblad", zal even wennen zijn om verschillende kleppers in andere truitjes te zien rijden en ben heel benieuwd naar de hierarchie bij BMC met de komst van Gilbert en Hushovd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten