zondag 19 februari 2012

Vlerk

Afgelopen week naar de sportarts geweest voor een glucose injectie in 1 van mijn triggerpoints. Vooraf moest natuurlijk eerst zo'n punt opgezocht worden en gemarkeerd. Vervolgens werd me verteld dat ik moest aangeven of hij met de injectienaald de juiste plek had gevonden, dat is te merken aan het gevoel in mijn onderarm. (slapen van mijn onderarm gepaard met een soort van botpijn). Als hij de goede plek raakt, dan voelt dat heel akelig aan en na 2 minuten moet dat zeurende, kloppende gevoel dan wegtrekken.
De naald ging erin en op aangeven van mij, steeds dieper totdat de plek aangeboord was.
De vloeistof werd ingespoten en ik gaf aan dat de naald er wel uit mocht van mij, maar die lag al op de gereedschapskist. Na een paar dagen zou het aanzienlijk moeten verbeteren, maar deze week moet ik terug omdat er meerdere triggerpoints zijn. Aangezien ik mijn klachten zo beu ben en weer heel graag buiten wil fietsen, wed ik nu even op 2 paarden en ga ik donderdag ook terug langs in R'daal voor nog een behandeling met acupunctuurnaalden. Ik heb wel het gevoel dat er een lichte vooruitgang is geboekt, de hevige botpijnen blijven achterwege, alleen het slaapgevoel komt regelmatig terug.
Gisteren nog 2 uur op de Tacx gezeten met tempowisselingen van 10 minuten.
Het ging best aardig, maar ik heb absoluut geen idee waar ik nu sta tijdens een eventuele buitenrit met een paar man.

Afgelopen week contact gehad met Bas Canoy, meerdere malen top 10 gereden in de Marmotte, over trainingtips en ik las op zijn website dat ver de woensdag voor de marmotte er nog een wedstrijd verreden wordt over 42 km.
Deze wedstrijd heet "Prix des grand Rousses" en start op de rotonde onderaan de Alp d'Huez. Ik overweeg heel sterk om die ook te gaan rijden, gewoon even lekker knallen met een mooie tussentijd op de Alp als doel.
Ik ben dan ook van plan om de week dat we in de Alpen zijn, me niet te sparen, maar gewoon lekker veel te fietsen met 1 maal een lange duurrit, mischien wel de Glandon , Telegraphe en de Galibier tot aan de voet van de Alp waar onze camping is.

Ik ben ook bezig met het bedenken van een wielertenue met de naam van Sonja (Anja en Corine) haar kindekledingwinkel (Joe&Mie) erop zodat ik goed opval in de menigte.
Moet natuurlijk eerst de mogelijkheden bekijken en het prijskaartje dat eraan hangt en wat de minimale afname is.

Vandaag nog even naar het schaatsen gekeken, wat een klassebakken toch, nr 1,2,3 uit Nederland en ook Wereldkampioen bij de vrouwen. Vooral de rit op de 10 km van Koen Verweij sprak tot mijn verbeelding, nooit opgeven en alles eruit gooien met het melkzuur tot in je oorlellen.
Zal wat worden met die Kramer als hij komende zomer gaat wielrennen, hij deed een keer mee met de topamateurs en reed in zijn eentje zo hard op kop dat men zich afvroeg wie er allemaal in de kopgroep zaten dat ze zo hard konden rijden.
Nou, 1 man dus en dat was hij.

De dagen worden al lekker langer, laat het voorjaar maar komen zodat er kilometers gemaakt kunnen worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten