zaterdag 7 januari 2012

Nieuwe ronde, nieuwe kansen

Allereerst allemaal nog een heel gelukkig nieuwjaar toegewenst, dat al jullie dromen mogen uitkomen en een hele goede gezondheid toegewenst.

Ik ben inmiddels op mijn werk terug verhuisd naar DOW, op mijn oude plantje de "LDPE".
Nieuwjaarsdag was mijn eerste en na 1 uur kon ik gelijk al aan de bak, een heerlijk gevoel om mezelf gelijk nuttig te kunnen maken en mee te kunnen denken.
Natuurlijk is er de afgelopen 4,5 jaar wel het een en ander veranderd, dus er is nog wel wat werk te doen.

De afgelopen weken een beetje gesukkeld met mijn rug en nu vooral met een spier/zenuw in mijn linker schouder waardoor ik mijn stuur niet echt lekker vast kan houden.
Daarom de afgelopen week vnl getraind op de Tacx.
Eerst naar de videotheek geweest voor een paar goede actiefilms , die mij dan tijdens mijn training begeleiden en afleiden, want zo'n Tacx training blijft vooral toch een saai gebeuren.
Inmiddels 1 krachttraining, 1 souplessetraining en 2 maal duurtraining achter de rug, dus de toon is weer gezet.
Ik merk wel dat de basis nog heel smal is, dus rustig opbouwen is het devies.
Mijn doel ligt begin juli, dus ik heb nog tijd genoeg en de piek moet dan ook daar pas zijn.
Het ligt in mijn bedoeling op 2 maal per week een krachttraining te gaan doen, 1 maal souplesse en 1 maal duur en dat dan rustig op/uitbouwen.
Ik zal wat vaker met een hoge hartslag gaan trainen, aangezien tijdens het klimmen gedurende de Marmotte mijn hartslag ook steeds rond het omslagpunt ligt.
Komende week even bloed laten trekken als onderdeel van de sportkeuring bij Prosano op 25 Januari a.s..
Ben heel benieuwd wat daaruit gaat komen, gezien mijn geringe trainingsarbeid van het afgelopen jaar, verwacht ik geen uitslag die hoort bij een sportman pur sang, maar wie weet?

Morgen weer in de ochtend voor een nieuwe cyclus van 6 dagen, vanaf de week daarop gaan we een ander rooster lopen als proef, ben benieuwd.....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten