maandag 16 januari 2012

De Vogezen

Vanavond om 19:45h weer naar de osteopaat, mijn linker vlerk is nog steeds voor 75% buiten werking en mijn onderrug staat ook vast. Wat een malaise, ik baal echt als een stekker dat ik met dit weer niet lekker kan gaan trainen.
Straks, mischien tegen beter weten in, toch nog een uurtje proberen op de Tacx.

In mei ga ik 3 dagen naar de Vogezen, 2 nachten logeren in het sporthotel van Michel Snel (2 voudig winnaar Marmotte). Ik vertrek 8 mei 's morgens vroeg ('s middag een ritje doen), 9 mei een lange duurrit en de laatste dag 's morgens nog een ritje om dan vroeg in de middag terug naar huis te gaan. Enkele reis zo'n 550km, dus dat is goed te doen. Ik heb tot nu toe 3 medereizigers gevonden en heb een optie voor in totaal 8 man (optie tot donderdag).
Ben je geinteresseerd, kijk dan even op de website van het hotel www.sportherberg.com en laat me snel weten (A.Obrie2@kpnplanet.nl) of je mee gaat.(voor woensdagavond). De ritten doen we volgens het "samen uit, samen thuis" principe, lekker klimmen op eigen tempo en daarna samen verder. De reiskosten (onderling even kijken wie er rijden) verdelen we natuurlijk.
Zal een mooie ervaring worden om in de omgeving van Trois Ballons te trainen.Nu eerst dat karkas van mij maar weer eens in lijn krijgen zodat ik er keihard tegenaan kan....

1 opmerking:

  1. Succes met je blessure. Als het straks weer allemaal achter de rug is, ben je het zo vergeten en kun je er weer vol tegen aan dit voorjaar!

    BeantwoordenVerwijderen