donderdag 17 november 2011

Urban Knitting

Afgelopen maandag nog een rustig ritje gedaan, echt zitten genieten op de fiets van het mooie weer, hoewel het in de achtermiddag toch weer wat grijs werd en behoorlijk afkoelde.
De donkere dagen voor kerst dienen zich alweer aan, een tijd van vaak troosteloos grijs weer, terwijl wij mensen toch een behoorlijke dosis zonlicht nodig hebben om goed te kunnen functioneren. Dat grijze gedoe maakt mensen alleen maar depressief en zwaar op de hand.
Een mooie oplossing daartegen is Urban Knitting.
Door het straatbeeld op te fleuren in de winter, zullen mensen met een glimlach door het leven gaan. Urban Knitting is dingen (die deel uitmaken van het straatbeeld , zoals lantaarnpalen, telefooncel (uitstervend ras), bomen e.d) in te pakken met breiwerken van verschillende vrolijke kleuren. Het is eigenlijk een mooi alternatief voor de graffiti en al een echte hype in de grote wereldsteden.Dus mocht je je vervelen, pak die bol wol en ga aan de gang!


Uiteindelijk met een heerlijk gevoel van de Cervelo gestapt met 45km op de teller tegen 29km/h op de teller en hartslag onderin D1.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten