dinsdag 1 november 2011

Slippery People

Vandaag na het werk eerst naar huis, snel omgekleed en gauw weer weg voor een rondje van 60km via de vertrouwde route. Er stond een aardig windje en het doel was om 3 maal 12 minuten in D2 te rijden met 10 min D1 als "herstel". (De rest v/d training ook in D1)
Toen ik vertrok was het nog lekker weer , maar thv Hulst dienden de eerste regendruppels zich al aan en in Westdorpe aangekomen reed ik al als een verzopen kat rond bij een vallende duisternis.
De brug ging maar weer eens net voor mijn giechel open, dus snel omgedraaid en via de Graaf-Jansdijk naar huis. In de lange bocht van de Zwarte Hoek voelde ik de bolide over beide wielen glijden en de beelden van Jan Ullrich in mischien wel zijn sterkste tijdrit ooit in de Tour, schoten aan mij voorbij:Even later had ik het nog eens, te danken aan een multi glad wegdek door een mengeling van olie, bladeren en slik. Ik zat de rest van mijn rit net zo gehoekt op de fiets als der Jan en de bochten gingen net zo moeizaam, ik kan je vertellen dat dat niet goed is voor je gemiddelde.
Het nummer van de Talking Heads kwam gelijk in me op:Onderweg nog 2 mensen bijna een hartverzakking bezorgd, 2 oudjes reden ieder aan 1 kant van de weg naast elkaar, na herhaaldelijk roepen (met een vriendelijke toon) gaven ze nog steeds geen krimp, dus dan er maar tussendoor waarbij de vrouw een soort van oerkreet losliet die haar man waarschijnlijk niet meer heeft gehoord de laatste 30 jaar.

Uiteindelijk 58km op de teller tegen 31km/h gemiddeld en gem. hartslag van 137bpm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten