zaterdag 10 september 2011

Trending?

Als ik ga trainen , dan doe ik dat vrijwel altijd met de radio aan op radio 538.
Zo blijf ik op de hoogte van de laatste populaire muziek en trends.
Een veel besproken term is het zgn "Trending".
Trending geeft aan wat op dat moment het meest besproken wordt via Twitter.
Veel mensen (waaronder ook ik) snappen niet altijd wat men met Twitter aan moet, maar het is een heel veel gebruikte manier van communiceren via de social networks.
Er bestaat zelfs een tv zender die zich bezig houdt met wat op dat moment "trending" is en laat dan beelden zien (veelal afkomstig van Youtube) met betrekking tot dat onderwerp.

Vertrokken voor een ritje van ongeveer 80 km via de sluizen, kwam ik in aanraking met een boobytrap. Niet te verwarren met een boobie trap waar het woord "Boobie"meer betrekking heeft op mooie vrouwelijke vormen of op een Jan van Gent vogel.
Deze laatste is trouwens een mooie modieuse vogelsoort die voor komt op de Galapagos eilanden.
Ze zijn modieus omdat ze voor komen met verschillende kleuren schoenen.
Het lijken wel wielrenners met van die mooie rode, blauwe of zwarte SIDI's aan hun voeten.Mijn booby trap bestond uit een vrouw aan de ene kant van het fietspad en aan de andere kant een soort van opgevoerde rat die met een vrijwel onzichtbaar touwtje aan elkaar verbonden waren. Toen ik dichterbij kwam en moest kiezen wie het slachtoffer ging worden, trok de vrouw opeens de hond naar zich toe en kwam de rattenlijn op wielashoogte . Tenauwernood wisten de hond in spe en ik elkaar te ontwijken. Ik heb al slechte herinneringen met het overrijden van een hond, dit is me al eens overkomen met de brommer en de gevolgen waren desastreus voor de hond en ikzelf had een gat in mijn elleboog (botten waren zichtbaar) en mijn handen waren ontveld. Snel mijn weg vervolgd richting Ijzendijke, Watervliet, Kaprijke, Bassevelde, Assenede, Sas van Gent (stond weer eens voor de brug), Westdorpe (lekke band), Zuiddorpe, Axel, Absdale, Zaamslagveer, Zaamslag en door de polder naar huis. Ik had mijn rit goed ingedeeld en de spanning stond goed op de bovenbenen. Lekker om dat gevoel weer eens te hebben. Ik heb niet op hartslag gereden, maar puur op gevoel met uiteindelijk 80km op de teller en gemiddelde hartslag hoog D2.

As we speak is hier het noodweer uitgebarsten, de ene na de andere bliksemflits boven de Schelde en er komen hagelstenen naar beneden zo groot als ping-pong ballen. De straat staat geheel blank en uit voorzorg maar snel de auto binnen gezet, anders krijg ik zo'n auto zoals je veel ziet rond het Garda meer, met golfbalrelief in het dak.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten