dinsdag 28 december 2010

ff bijkletsen

Gisteren naar de osteopaat geweest in Goes.
Na de 3 behandelingen door de chiropractor bleef ik het gevoel houden dat het niet helemaal oke was. Het grote verschil tussen de chiropractor en de osteopaat is dat de laatste de behandeling heel rustig doet in tegenstelling tot de ander waar je in een hele ongemakkelijke houding wordt gemanoevreerd en met veel geweld wordt gekraakt.
Vandaag een beetje stram opgestaan, hond uitgelaten waarbij ik voor mijn eigen deur bijna keihard onderuit ging. Bij ons in de straat ligt namelijk een dikke laag ijs van zo'n 5 cm waar de kids gewoon op konden schaatsen. Mijn buurman was al bezig geweest om dit te verwijderen en dus heb ik zijn goede voorbeeld gevolgd. Met schep en sneeuwschuiver begonnen met 50 meter ijs te verwijderen, gelukkig kreeg ik hulp van mijn buurman en andere buurvrouw met zoon.
Waar vindt je nog deze samenhorigheid tegenwoordig?

De Cervelo is bijna weer rijklaar, dwz de "oude" Campa wielen er nog in en andere remblokken monteren en hup op de Tacx. Op de weg rijden vind ik nu nog geen optie, zag van de week Johnny thuis komen met de fiets in de hand, dus dat schiet ook niet op.
Ik voel aan mijn lijf dat het weer eens tijd wordt om te gaan sporten, ik zal me dus weer moeten transformeren van het "luie varken" naar de "immer energievolle sportieveling".
Ik moet zeggen dat een periode van inactiviteit ook wel eens lekker is, even goed herstellen en even niks "moeten".
Het was afgelopen jaar een mooi sportjaar voor mij, veel getraind zonder echte blessures en hele mooie leuke dingen mee gemaakt waarbij natuurlijk de Marmotte week fantastisch was, maar ook de RVV met Guido was heroisch en het AGR weekend met Marty en Daphne was super gezellig en sportief goed verlopen. Eigenlijk was het gewoon overall een mooi jaar, veel dingen gedaan zoals concerten, vakanties en andere uitstapjes waarvan de 3 dagen met mijn vrouwtje in Limburg (met een dikke pak sneeuw) er echt uitspringen.

Sportief gezien moet ik het komend jaar goed kijken hoe ik het ga invullen, lopen/fietsen (combinatie?) maar het plezier zal voorop gaan staan want er moet niks.
We zullen zien wat het nieuwe jaar zal gaan brengen, we beginnen aan een nieuw decennium waarbij het oude werkelijk voorbij gevlogen is en heel veel gebeurd is op persoonlijk vlak.
Nog 1 middagdienst en 1 nachtdienst en dan lang weekend waarbij oud en nieuw gevierd gaat worden met Marty en Daphne.

Op naar het nieuwe jaar, nieuwe ronde nieuwe kansen en uitdagingen!
2011 , here we come!!!!!

1 opmerking:

  1. Ik doe met je mee in 2011 !!!
    Het belooft een mooi jaar te worden met veel nieuwe uitdagingen.
    Fietsen zit er bij mij niet in, enkel dan recreatief rondje (cafe) op zijn tijd, maar het lopen ga ik zeker weer oppakken.
    Pas op met vuurwerk zou ik zeggen en tot volgend jaar.

    BeantwoordenVerwijderen