donderdag 4 november 2010

mijn ideale droogrekje

Vandaag de laatste dag van mijn vrije weekend, hoewel, zaterdag heb ik gesnipperd om mee te gaan naar de voetbal met Kenzo (uit tegen Hulst, altijd lastig!) en die middag kot vol visite ivm de viering van de verjaardagen van Nikki (15 oktober) en Kenzo (22 november) voor de "grote mensen". Vanavond direct na het eten een looptraining gedaan van 5km. Vroeger ging ik na een maaltijd , die bestond uit friet en frikadel speciaal, gewoon een zware intervaltraining doen zonder te vomeren (mooi woord voor kotsen, spugen, overgeven, braken). Nu ging dat wat minder gemakkelijk, maar alles went, kwestie van een beetje doorzetten. Over doorzetten gesproken:
mijn masseur (chique he?) heeft me aangeraden om de laatste 10 minuten onder de douche de kraan op zijn koudst te zetten en zo mijn benen en heupen te koelen om een goede doorbloeding te hebben en de afvalstoffen af te voeren. Een beetje te vergelijken met Nikki Terpstra die in een bak met ijs ging zitten na een Touretappe, ik kan je verzekeren dat dit in het begin niet lekker is.

Ik heb een rondje uitgezet van 2,5km rond ons huis waar ik begeleid wordt door straatverlichting, wel zo veilig leek me. Vanavond dus 2 rondjes gelopen en wat een kolere wind zeg, leuk om te surfen of te vliegeren, maar niet om te lopen. Maar het ging me best redelijk af, ookal zweette ik als een paard (the Axe effect?). Het is niet te geloven maar na de 20:53.26 van eergisteren deed ik er vandaag 20:53.06 over, een lekker vette P.R!

Thuis gekomen en lekker gedouched, toen mijn oog viel op het voor mij ideale droogrekje:
Een rekje met daarop mijn fietskleren en loopkleren, wat een prachtig stilleven!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten