dinsdag 5 oktober 2010

KANE

Donderdagavond naar een concert geweest van Kane.
We zijn fan geworden sinds de album "February" is uitgekomen.
Dit album staat vol met hun grootste hits die in een ander jasje gestoken zijn, akoestisch en opzwepend.
Voorbeeld van hun grootste hit'" Rain down on me":

Het concert was heel intiem van opzet en vond plaats in het theater van Middelburg.
We hadden plaats op een zgn loge, een soort klein balkonnetje aan de zijkant met heel goed uitzicht op het podium.


Wat kunnen die mannen spelen zeg en wat zingt Dinand live enorm goed, de ultieme beleving en een streling voor het menselijk oor. Ze speelden 2 uur aan 1 stuk en de sfeer was opzwepend, wat een geweldige avond!

Van de week heeft Kenzo een BMX gekocht, deels gesponserd door ons voor zijn verjaardag.

Ik kon het natuurlijk niet laten om er ook even op te rijden en sommige trucjes van vroegere tijden lukten best nog aardig, eerlijk gezegd vind het nog steeds gaaf om dit te doen en ik krijg zelfs last van flashbacks:

Er kwamen al opmerkingen van buren of ik kinds geworden was, maar ik vind dat je het kind in jezelf moet koesteren, de wereld is al serieus genoeg. Overigens heb ik toch lak aan wat anderen zeggen, "als ik het maar leuk vind". Heb ook al geinformeerd naar de mogelijkheden op de BMX baan in Gent http://www.wielerbondvlaanderen.be/vwem/bmx , maar helaas gaat die baan dicht voor een winterstop, dus volgend voorjaar ga ik er zeker eens heen met Kenzo.

Nu nog zoeken voor een mooi plekje om een paar springheuvels aan te leggen voor de gasten die dat leuk vinden, ze kunnen beter zo met sport bezig zijn dan zich gaan vervelen of rottigheid gaan uithalen, werkte voor ons toen ook prima , dus waarom nu niet?

Gisteren nog een lekker stukje gaan fietsen, handen losjes op het stuur en kris-kras door de polders gereden om de herfstlucht op te snuiven. Bij het nummer "rain down on me"van Kane, werden mijn woorden wel erg letterlijk genomen, want plots kreeg ik een klein regenbuitje over me heen. Zou het ook werken als ik 10 oktober aanstaande het volgende nummer op zou zetten?Het was heerlijk fietsen en uiteindelijk 48km gereden tegen 29km/h gemiddeld.

Op het moment wat last van mijn rug agv het opruimen van de garage en dus moet het lopen even wachten, maar ik hoop dit later deze week weer op te pikken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten