donderdag 16 september 2010

like a virgin

Gistermorgen een beetje staan dralen wat te doen, lopen of fietsen.
Maar toen zag ik op mijn GSM dat er een sms-je van Marty binnen was gekomen die me vroeg of ik mee ging een rondje toeren, dus keuze was gemaakt.
Sonja ging lopen en ik Marty opgehaald voor een rondje over de sluizen, brug Sas van Gent (de karakteristieke geur weer diep opgesnoven waardoor vele herinneringen weer werden aangeboord), Westdorpe, Zuiddorpe, Axel en via de polder terug naar huis waar we nog een heuse finale reden tegen 47km/h! Zo'n rondje van 40km gaat toch een stuk sneller als je een beetje kan ouwehoeren. Het gemiddelde lag ondanks de wind toch nog op 30,5 km/h en de benen voelden goed aan. Aanstaande zaterdag, als de weergoden meewerken, naar Ovezande voor mijn ontmaagding betreft wedstrijdrijden.


Ik twijfel nog in welke klasse ik zal starten, de S/P klasse is voor de echte beginner (wat ik dus ook ben) of de 40+ klasse waar veel klasbakken van vroeger in meerijden. De eerste klasse rijdt 25km de tweede 50km. De gemiddelde snelheid ligt in alle klassen boven de 40km/h, dus dat wordt een behoorlijke uitdaging. De uitdaging is niet het pakken van de bloementuil, maar het aanpikken en de koers volbrengen. We zullen zien!
Vanavond nog even lopen, les 6 van start-to-run.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten