maandag 21 juni 2010

Bijna klaar

Vandaag een korte training van 45 km, hetzelfde rondje als eergisteren, maar dan D1 tot aan Hulst en vanaf daar met de wind in mijn nadeel in D2 naar huis.
De benen voelden weer goed aan en heb me voorgenomen om morgen nog 1 training te doen en dan donderdag een soort van hersteltraining. Dit moet het dan zijn, mijn voorbereiding naar De Marmotte toe is goed verlopen, niet al te veel gezondheidsklachten gehad en geen blessures of valpartijen. Zondag a.s. gaan we door naar Bourg d'Oisans waar onze ouders vrijdag a.s. al zullen aankomen (na 2,5 maand rondgezworven te hebben in Spanje en Marokko) om de hele week voor ons te kunnen zorgen net als vorig jaar.
Het waaide vandaag weer behoorlijk had en kreeg wederom 2 regenbuien op mijn dak.
Mijn hartslag bleef mooi in de geplande zones en na 45km met een gem hartslag van 144bpm en gem snelheid van 33,5km/h stond ik weer op mijn oprit waar ik Lance al kwispellend op de bank zag zitten, hij knapt gelukkig al goed op door veel te slapen en weer een beetje te eten.

Vrijdag kom ik uit de nacht en begint mijn vakantie mbt De Marmotte en gaan we samen met de kids en Guido zijn gezinnetje naar Concert @ Sea waar Alain Clark, Kane en Guus Meeuwis act de presence zullen geven, waarbij Kane de reden is dat we gaan.
We hebben zelf oa hun CD "February" waar hun nummers akoestisch op staan en die draaien we helemaal lurp als we naar Zuid-Frankrijk rijden.
Nog een mooi optreden in de studio gevonden samen met Lisa Lois:Woensdag even de Cervelo naar Serpenti brengen voor nieuwe kettingbladen voor, nieuw vet in de trapaslagers en balhoofd. Zelf nog nieuwe remblokjes steken en nieuwe schoenplaatjes.
Donderdag de fiets weer ophalen en een kort ritje maken.

1 opmerking:

  1. Hey,

    Misschien zie ik je nog wel bij serpenti voor mij hetzelfde verhaal, woensdag fiets brengen en donderdag afhalen. Zo niet dan zie ik je zeker in Frankrijk. Trainen zit er inderdaad zo`n beetje op nu maar het ziet er goed uit aan je laatste cijfers te zien. Je kunt de marmotte met veel vertrouwen tegemoet gaan. In ieder geval veel plezier bij Concert@Sea.

    Groeten,

    Angelo.

    BeantwoordenVerwijderen