maandag 8 maart 2010

Rommeldagje

Vandaag was wel een training gepland, maar er moeten ook wel eens zaken thuis gebeuren zoals in de tuin. De schommel afgebroken, hiervan waren de palen achteraf zo rot dat het een wonder is dat er nog geen ongelukken gebeurd waren (toch handig die verzekeringen), de boel gesnoeid en ander grof vuil naar de remise gebracht.
Oege (mijn broer) was ook al druk in de weer met een karretje. De auto van binnen eens een flinke beurt gegeven (vooral de stoelen hebben flink te lijden gehad met 2 kids op de achterbank) enz enz.
Ik ben aan het eind van de dag nog meer moe dan van een duurrit van 5 uur.
Gisteren kreeg in de tip van Patrick dat er een site is waar je je eigen routes op uit kunt stippelen www.afstandmeten.nl, dit vanavond eens geprobeerd met mijn trainingsronde, hier het resultaat:

http://www.afstandmeten.nl/index.php?id=370705

Morgen gaan we met 12 man een dagje naar Amsterdam met op het eind van de dag het concert van Spandau Ballet in de Heineken Music Hall.
Voor de ouderen onder ons een korte terugblik:Woensdag staat weer een training gepland, eerst naar de medische keuring op mijn werk en mischien iets eerder weg van mijn werk voor een mooi rondje, heb er nu al zin in!!!!!!

PS: Die Lars Boom is echt goed bezig, ben benieuw wat Hoogerland nog gaat laten zien.

1 opmerking:

  1. Is iets anders dan mijn looprondje.
    Het geeft je verhaal een extra dimensie dat afstandmeten.nl.
    Heeft Kenzo zijn rit naar school al ingevoerd?

    BeantwoordenVerwijderen