dinsdag 2 maart 2010

Puppiepower

Gisteren een hele dag op heftruckcursus gezeten 's morgens theorie en 's middags praktijk, echt een topper!
Was om 15:50h thuis, dus eerst Lance uitgelaten en dan snel omgekleed om zodoende om 16:37h te vertrekken voor mijn trainingsrondje via Hulst-Axel- de Sassing-Westdorpe-Sas van Gent-sluizen naar huis. Het was lekker weer, 7C en een waterig zonnetje en een aardige bries die ik op de kop had vanaf Hulst tot aan de Sassing, dus ideaal om daar mijn krachtblokken (puppiepower!!!) (6 stuks) te doen van 4 minuten rond de omslagpols (163 bpm) met 4 min D1 rust. Het eerste half uur lekker losgetrapt met een cadans van 115rpm en de benen voelden gelijk goed aan.(en dat bleven ze doen tot thuis) Het was een heerlijke training, trapte het zware verzet goed rond en de benen kwamen lekker op spanning en herstelden goed tijden de rustpauzes. Het gaat echt steeds beter, zit ook heerlijk op mijn fiets die er nog een beetje uitzag als een tractor die net van het land kwam, maar dat komt vandaag wel goed. Kwam uiteindelijk na 1:54h terug thuis, 56,5 km tegen 29,8km/h gemiddeld, wel honger als een paard want het was inmiddels dus 18:30h geworden en de avond begon te vallen.
De kids waren weer gaan skien bij Snowbase, ik denk niet dat we eronder uit komen om maar eens op wintersport te gaan.
De kids dus opgehaald om 20:00h en gaan zitten voor de uitzending van Holland Sport waar een terugblik was te zien van Wilfried de Jong samen met Freddy Martens op zijn overwinningen van de Omloop het Volk, Freddy Martens is vrijwel dagelijks te bewonderen in het museum van de Ronde van Vlaanderen waar hij werkt.
Tevens een interview met Bobbie Traksel die afgelopen weekend Kuurne -Brussel-Kuurne won, van harte gegund want hij heeft al heel wat te verduren gehad in zijn wielerleven en mooi voor zijn ploeg Vacansoleil.
kwam gisteren nog mooi video/fotomateriaal tegen van oa Lance Armstrong.
Paul Raats , een Nederlandse fotograaf, bewerkt foto's en maakt hier dan een filmpje van (slideshow), hij is een grote fan van Lance, ziet er heel mooi uit en op youtube is meer van hem te zien:Er zijn er meer die door Lance worden geinspireerd, Bob Roll is een voormalig profwielrenner die nog bij 7-Eleven en Motorola heeft gefietst, tegenwoordig is hij schrijver en TV commentator. Hij heeft nog op verzoek van Carmichael samen met Lance getraind tijdens zijn revalidatie periode wanwege zijn positieve kijk op zaken en gevoel voor humor:Zo zie je maar wat 1 persoon allemaal teweeg kan brengen.

Vandaag eerder van mijn werk naar huis gekomen omdat Kenzo ziek is, dus voor Kenzo zorgen en de Cervelo poetsen. Vandaag qua training een rustdag en morgen gaan we er weer fris tegenaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten