donderdag 25 februari 2010

Moe , maar voldaan

Even een korte update.
Vanmorgen uit de nacht gekomen en om 7:45h naar bed om na 4,5 uur alweer ten tonele te verschijnen om na een korte lunch te gaan trainen.
Het zag er buiten maar grijs uit, maar het was in ieder geval droog, dus de voeten vastgeklikt en om 13:10h vertrokken voor een ritje van 56km met daarin 2 blokken van 20 min in D3 met ertussen 20 min D1.
Er stond een strakke wind, dus het was moeilijk om in D1 te blijven rijden, op den duur rijdt je zo langzaam dat je bijna omver valt, dus meest laag in D2 gereden.
Ter hoogte van Absdale kwam er een renner op me af, stopte en draaide om. Ik dacht nog dat ik hem moest kennen, maar er was geen enkel teken van herkenning, zowel bij hem niet als bij mij. Hij ging in mijn wiel zitten, ik was net bezig met mijn eerste blok D3 tegen 110rpm. Ik wil beter tegen een hogere frequentie kunnen fietsen met een hogere weerstand, dit voelt in de eerste instantie onnatuurlijk. Je bent gewend om bij veel tegenwind te stoempen, maar het ging me gelukkig goed af en de benen voelden goed aan. Na 5minuten nam de renner over en deed netjes zijn toerbeurt tot aan Axel waar onze wegen zich scheidden , begeleid door een kleine groet met een glimlach. Vanaf Sas van Gent mijn 2e blok gedaan met meewind, snelheid ging naar 45km/h, wat weer eens lekker was om te ervaren. Na 1:53h weer thuis met 56km op de teller tegen 30,2 km/h gemiddeld en een gem hartslag van 147 bpm.
Lekker getraind ondanks de korte "dagrust" en de benen voelden echt heel goed aan.
Morgen een lange duurrit op het schema, ben benieuwd naar het weer, maar tijdens de RVV kan het ook de hele dag regenen, dus dat is geen excuus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten